Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου τιμά τον κ. Γεώργιο Γιαννούτσο.

Παρουσία του δημάρχου, δικαστικών λειτουργών, επίτιμων εισαγγελέων εφετών, μελών και υπαλλήλων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου έκοψε την Αγιοβασιλιάτικη πίτα του, στα γραφεία του Συλλόγου, εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης, που έγινε υπό την παρουσία των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Φιφλή, ήταν η βράβευση του συνταξιούχου δικηγόρου Γεώργιου Γιαννούτσου, σε αναγνώριση της πολυετούς και ευδόκιμης άσκησης του λειτουργήματος του δικηγόρου και τέως προέδρου του Συλλόγου, απονέμοντας του την τιμιτική διάκριση του επίτιμου δικηγόρου.

Αρκετά συγκινημένος από την τιμιτική αυτή διάκριση, ο κ. Γιαννούτσος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου να έχουν ομόνοια και συναδελφικότητα και η μόνη αντιδικία να εξαντλείται στο ακροατήριο των δικαστηρίων, κάτι που ασπάστηκε και ο κ. Φιφλής στον σύντομο χαιρετισμό του.

Αμέσως μετά ακολούθησε η ευλογία και κοπή της πίτας από τον εκπρόσωπο της Καθολικής Επισκοπής, το μοίρασμα της πίτας όπου βρέθηκαν δύο νικητές και ένα κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους.